fbpx

BLOGS

De beste pastasoorten op een rijtje (met gerechten)

Pasta is één van de populairste gerechten van deze eeuw. Wist je dat er meer dan 30 soorten bestaan? In deze blog deel mijn favoriete soorten en gerechten. Smakelijk!

Waarom vieren we Valentijn?

Op 14 februari vieren we Valentijn. Maar waarom doen we dat eigenlijk? Daarvoor nemen we een kijkje in de geschiedenis van ‘San Valentino’.

Hoe maak je Delizia al limone?

Delizia al limone is een klassiek Italiaans dessert op basis van citroen. Vandaag wordt van Napelse dessert wordt wereldwijd genoten. Lees hier hoe je het thuis zelf maakt.

Een gezonde (Italiaanse) levensstijl

Gezonden en beter leven. We willen het allemaal, maar het is niet zo gemakkelijk. Of toch wel? Met deze vijf tips uit de Italiaanse levensstijl lukt het je vast!

Recept voor héérlijke struffoli

Zelf struffoli maken? Met dit authentieke recept zet je zelf in een mum van tijd deze heerlijke gefrituurde balletjes op tafel. Smakelijk!

Hoe maak je Italiaanse koffie?

Wil je een heerlijke tas koffie zetten? Dan is een cappuccino, latte, espresso of andere Italiaanse specialiteit een goede keuze. Hier is het recept.

Panettone recept

Zelf een traditioneel Italiaanse panettone maken deze kerst? Met dit recept doe je dat snel en gemakkelijk. Buon Appetito!

Waarom je echt Italiaans eten eens moet proberen

Wist je dat je van de échte Italiaanse keuken gezonder en gelukkiger kunt worden? Bovenal is het ook gewoon lekker! Ontdek hoe het werkt.

Start typing and press Enter to search

Uw bestelling

Geen producten in je winkelmand.