Gerechten

Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond

    • Panna cotta met coulis van bosvruchten

      4,00

      Panna cotta is één van de meest populaire nagerechtjes uit de Italiaanse keuken. Het wil niet meer zeggen als gekookte room. De basisingrediënten zijn room, melksuiker en gelatine en je kan er nog van alles aan toevoegen.  Het is een simpel en verfijnd dessert. Een variatie van de panna cotta, is er eentje met coulis van bosvruchten.

       

      • Allergenen: melk en een vleugje alcohol
      • Ongeveer 120 gram per portie.

       

       

       

    • Crema al caffè

      4,00

      Dit goddelijk dessertje is er eentje om duimen en vingers af te likken. Het is een luchtige crème op basis van koffie en afgewerkt met koffie-chocoladebonen. Hmmmm hmm hmm, allemachtig lekker!

       

      • Allergenen: melk
      • Ongeveer 100 gram per portie.
    • Tiramisu van het huis

      5,00

      Een ware klassieker in de wereld van de desserts: een Italiaanse tiramisu. Bereid met eenvoudige ingrediënten en extreem lekker. Tiramisu betekent letterlijk  ‘til mij op’, wat zoveel inhoudt als ‘maak me blij’. Niet voor niets brengt dit goddelijke toetje met energierijke ingrediënten zoals eieren, suiker, sappige koekjes gedrenkt in koffie en romige mascarpone je in de zevende hemel!

       

      • Allergenen: melk, eieren, gluten en een vleugje alcohol.
      • Ongeveer 230gram per portie, voor 2 personen.

       

       

    • Huisbereide zwarte olijfjes

      5,00

      Onze zwarte olijfjes bereiden wij met een heerlijke kruidenmix. Een ware smaak-explosie in de mond.

      Een ideaal aperitiefje voor als je bijvoorbeeld een etentje geeft.

       

      • Ongeveer 250gram per potje
      • Je kan de olijven tot twee weken bewaren in de koelkast
    • Paprikasoep – veggie

      6,00

      Deze huisbereide zuppa di peperoni, gemaakt met rode paprika’s en mascarpone, is heerlijk als voorgerecht of lunch.

      Enkel te verkrijgen tijdens deze koude wintermaanden.

       

      • Allergenen: geen allergenen, wel lactose.
      • Ongeveer 800ml per pot (2personen)
    • Preisoep – veggie

      6,00

      Prei is lekker zoet, pittig en voedzaam. De groente past in zowat in alle gerechten en dan zeker in een dampend kommetje soep tijdens deze koude wintermaanden. Dat smaakt altijd!

       

      • Allergenen: geen allergenen, wel lactose
      • Ongeveer 800ml per pot (2personen)
    • Pompoensoep – veggie

      6,00

      Het is terug pompoenseizoen!

      En daarom hebben wij terug onze pompoensoep in voorraad.

      Enkel te verkrijgen tijdens deze koude wintermaanden.

       

      • Allergenen: geen allergenen, wel lactose.
      • Ongeveer 800ml per pot (2personen)
    • Huisbereide lookboter

      6,50

      Onze huisgemaakte burro all’aglio kan je gebruiken voor verschillende dingen. Maak je scampi in lookboter? Verhit dan wat olie in de pan, voeg een klontje van onze lookboter toe en bak hierin de gepelde scampi. Geef je een barbecue? Smeer dan broodjes in met onze lookboter en leg ze op de barbecue.

       

      • Ongeveer 250gram per potje
      • Onze lookboter kan je ongeveer twee maand bewaren in de koelkast.
    • Lasagne met vlees

      9,00

      Je zegt lasagne en je denkt aan Italië. Deze pasta al forno is de bekendste klassieker uit de Italiaanse keuken. Voor een goede lasagne klaar te maken, is de keuze van de juiste ingrediënten van groot belang: het gehakt, een goede kwaliteit van tomatenpulp en de beste kwaliteit van deegvellen, zodoende dat de bladen de saus goed kunnen opnemen.

       

      • Allergenen: vlees, melk, eieren en gluten.
      • Ongeveer 400 gram per portie

       

      Wist je dat de naam lasagne niet afkomstig is uit het Latijn, maar wel van het Griekse woord “lasanon”? Dit betekent zoveel als “platte koek”.

       

       

    • Lasagne met prei en spek

      9,00

      Hoe lekker een traditionele lasagne ook is, er zijn heel wat varianten die eveneens om duimen en vingers af te likken zijn! Vaak wordt er voor gekozen om de parmigiano reggiano te vervangen door ricotta of mozzarella en ook worden er in veel lasagne groenten toegevoegd zoals spinazie, courgette of aubergine.

      Deze originele variant is er eentje met prei en spek!

       

      • Allergenen: vlees, melk, eieren en gluten.
      • Ongeveer 400 gram per portie.

       

      Wist je dat pasta goed zou helpen tegen een kater?

       

    • Lasagne op grootmoeders wijze met biokip en een zachte currysaus

      9,00

      Er zijn heel wat varianten op de authentieke lasagne maar dit is een recept dat je nergens zal vinden. Deze lasagne della nonna is een familierecept dat al generaties meegaat in onze Italiaanse familie. Het is een lasagne met een verassende touch!

       

      • Allergenen: bio-kip, melk, eieren en gluten.
      • Ongeveer 400 gram per portie.

       

      Wist je dat de gemiddelde Italiaan elk jaar ongeveer 23kg aan pasta eet?

       

    • Cannelloni met vlees

      9,00

      Cannelloni is een soort pasta die bestaat uit grote dikke staven. In het Nederlands vertaald betekent dit “grote pijpen”. Tegenwoordig is deze pastasoort niet meer weg te denken uit de wereldkeuken. Over het algemeen worden de cannelloni gevuld met een vleessaus, maar er zijn uiteraard vele variaties mogelijk. Het is de ultieme pasta voor een pastaliefhebber die eens op zoek is naar iets anders!

       

      • Allergenen: vlees, melk, eieren en gluten.
      • Ongeveer 400 gram per portie.

       

      Wist je dat er meer dan 600 soorten pasta bestaan over de hele wereld?

       

    Start typing and press Enter to search

    Uw bestelling

    Geen producten in de winkelwagen.