Gerechten

Resultaat 13–18 van de 18 resultaten wordt getoond

    • Cannelloni met ricotta en spinazie – veggie

      9,00

      Cannelloni is de naam voor grote ronde pastabuisjes. De cannelloni wordt gevuld met een saus en kaas en gebakken in de oven. De populairste vulling is de vegetarische variant met spinazie en ricotta. De spinazie wordt geblancheerd en goed droog geknepen. Hiervan wordt een mengsel gemaakt met parmezaanse kaas, ricotta, pecorino en nootmuskaat. Het is een simpel en geliefd gerecht in de Italiaanse keuken.

       

      • Allergenen: melk, eieren en gluten.
      • Ongeveer 400 gram per portie.

       

      Wist je dat pasta eigenlijk een tussengerecht is en geen hoofdgerecht?

       

    • Ovenschotel met aubergine – veggie

      9,00

      Melanzane alla parmigiana is één van de klassiekste recepten in Napels, ook al ligt de oorsprong van dit gerechtje op het eiland Sicilië. Het is een heerlijke vegetarische ovenschotel met gegrilde aubergine, basilicum, tomaat, mozzarella en kaas.

       

      • Allergenen: melk, eieren en gluten.
      • Ongeveer 400 gram per portie.

       

      Wist je dat de benaming melanzane alla parmigiana niets te maken heeft met parmezaanse kaas? Parmigiana is namelijk afgeleid van het woord ‘parmiciana’ in Siciliaans dialect. Parmiciana zijn de houten tussenschotjes van de houten luiken. Je kunt die laagjes dus zien als de laagjes van de aubergine in dit gerecht.

       

    • Rigatoni met vlees en fijne paprikasaus

      9,00

      Deze pasta al forno con peperoni is een heerlijk ovengerechtje met een zachte paprikasaus. Het is een familierecept dat je niet zal vinden op andere menu’s. De pasta die we hiervoor gebruiken heet rigatoni. De naam betekend geribbeld en lijkt op penne. Het zijn pastabuisjes die gleufjes heeft. Zo kruipt de saus lekker in de buisjes en wordt je pasta nog smeuïger. Een heerlijk gerechtje waarvan iedere hap een traktatie is.

       

      • Allergenen: vlees, melk, eieren en gluten.
      • Ongeveer 400 gram per portie.

       

      Wist je dat we een wereld pasta dag hebben? Het is grote feestdag voor iedereen die houdt van pasta, die bestaat sinds 1995, en steeds doorgaat op 25 oktober.

       

    • Fusilli met tomatensaus en gehaktballetjes

      9,00

      Deze pasta al forno con salsa di pomodoro e polpettine is gestart als een suggestie van de maand. Op aanvraag van onze klanten, hebben wij dit ovengerecht vast op de kaart gezet!

      De pastasoort die we in dit ovengerecht gebruiken, heet men fusili. Deze spiraalvormige pasta wordt vaak gebruikt voor gerechten met een rijke pastasaus. De saus kruipt lekker tussen de groeven en vormt daardoor een mooi geheel in de pastasaus.

       

      • Allergenen: vlees, melk, eieren en gluten.
      • Ongeveer 400 gram per portie.

       

      Wist je dat we een wereld pasta dag hebben? Het is grote feestdag voor iedereen die houdt van pasta, die bestaat sinds 1995, en steeds doorgaat op 25 oktober.

       

    • Lasagne wit(h)love

      9,00

      België en Italië op één bord.  Een verassende variatie op de Belgische klassieker witloof en ham in kaassaus in lekkere laagjes lasagne. Dat klinkt lekker!

       

      • Allergenen: vlees, melk, eieren en gluten.
      • Ongeveer 400 gram per portie.

       

    • Lasagne met gerookte zalm en spinazie

      11,00

      Lasagne blijft één van de meest geliefde ovenschotels. Het pastagerecht in laagjes geeft je ontelbaar veel mogelijkheden om de best mogelijke combinaties van producten en smaken te bedenken. Voor deze lasagne, hebben we gebruik gemaakt van gerookte zalm, gestoofde spinazie en een heerlijke bechamelsaus, op basis van fumet van garnaalkoppen.

       

      • Allergenen: vis, melk, eieren en gluten.
      • Ongeveer 400 gram per portie.

       

      Wist je dat het in Napels “not done’ is om een cappuccino na 11u ’s ochtends te bestellen? Koffie met melk is namelijk een ontbijtdrankje.

    Start typing and press Enter to search

    Uw bestelling

    Geen producten in de winkelwagen.