Gerechten

Resultaat 16–18 van de 18 resultaten wordt getoond

    • Lasagne op grootmoeders wijze met biokip en een zachte currysaus

      9,00

      Er zijn heel wat varianten op de authentieke lasagne maar dit is een recept dat je nergens zal vinden. Deze lasagne della nonna is een familierecept dat al generaties meegaat in onze Italiaanse familie. Het is een lasagne met een verassende touch!

       

      • Allergenen: bio-kip, melk, eieren en gluten.
      • Ongeveer 400 gram per portie.

       

      Wist je dat de gemiddelde Italiaan elk jaar ongeveer 23kg aan pasta eet?

       

    • Lasagne met prei en spek

      9,00

      Hoe lekker een traditionele lasagne ook is, er zijn heel wat varianten die eveneens om duimen en vingers af te likken zijn! Vaak wordt er voor gekozen om de parmigiano reggiano te vervangen door ricotta of mozzarella en ook worden er in veel lasagne groenten toegevoegd zoals spinazie, courgette of aubergine.

      Deze originele variant is er eentje met prei en spek!

       

      • Allergenen: vlees, melk, eieren en gluten.
      • Ongeveer 400 gram per portie.

       

      Wist je dat pasta goed zou helpen tegen een kater?

       

    • Lasagne met vlees

      9,00

      Je zegt lasagne en je denkt aan Italië. Deze pasta al forno is de bekendste klassieker uit de Italiaanse keuken. Voor een goede lasagne klaar te maken, is de keuze van de juiste ingrediënten van groot belang: het gehakt, een goede kwaliteit van tomatenpulp en de beste kwaliteit van deegvellen, zodoende dat de bladen de saus goed kunnen opnemen.

       

      • Allergenen: vlees, melk, eieren en gluten.
      • Ongeveer 400 gram per portie

       

      Wist je dat de naam lasagne niet afkomstig is uit het Latijn, maar wel van het Griekse woord “lasanon”? Dit betekent zoveel als “platte koek”.

       

       

    Start typing and press Enter to search

    Uw bestelling

    Geen producten in de winkelwagen.