WAT DOEN WE?

Napoli Streetfood is een Italiaanse webwinkel waar je lekkere en huisbereide, vriesverse Italiaanse ovengerechten kan bestellen. Zo hebben wij verschillende soorten lasagne, cannelloni en pasta’s die je enkel maar even hoeft op te warmen in de oven.

Ons concept in uniek in België! Wanneer jij geen tijd of zin hebt om te koken voor jezelf, je vrienden of je gezin, haal je onze ovengerechten uit jouw diepvries. Laat  ze garen in een voorverwarmde oven en ongeveer 25 minuten later kan je lekker genieten van een heerlijke Italiaanse lasagne, zonder dat je potten en pannen hebt moeten vuilmaken.

Naast de ruime keuze van ovengerechten, heeft Napoli Streetfood ook nog goddelijke dessertjes en bijgerechten op de kaart.

Bestel minstens één dag op voorhand. De gerechten worden thuis afgeleverd of kunnen afgehaald worden te Heffen, Mechelen.

Saluti è buon appetito,

Napoli Streetfood

 

Waarom kiezen wij voor vriesverse ovengerechten? 

Deze keuze is heel bewust gemaakt. Invriezen heeft heel wat voordelen.

  • Door de ovengerechten supersnel in te vriezen, blijven de smaak, voedingsstoffen en vitamines goed intact. Je kan de gerechten veel langer bewaren dan gewoonlijk.
  • In tegenstelling tot heel wat ovenschotels die je kan kopen in de supermarkt, zijn onze ovengerechten vrij van bewaarmiddelen. Invriezen blijft de natuurlijkste en gezondste manier om je gerechten te bewaren. Zo kan je ze tot wel zes maanden houden in de diepvries.
  • Het is voordelig voor jou! Het levert je tijd, rust en comfort op. En bovenal heb je amper afwas! Je hoeft geen uren achter het kookfornuis te staan wanneer je na een drukke dag geen tijd of zin hebt om te koken. Je hebt tijd voor andere dingen terwijl de ovengerechten staan te garen in de jouw oven.
  • Onze huisbereide sauzen voor de verschillende soorten lasagne, cannelloni en pasta’s moeten  vaak drie uur koken, al doen we dit voor tien of honderd porties. Hoe meer porties we maken in één keer, hoe minder gas en elektriciteit we verbruiken. Zo proberen we toch ons steentje bij te dragen aan het milieu.
 

Start typing and press Enter to search

Uw bestelling
Geen producten in je winkelwagen.