Gerechten

Resultaat 16–18 van de 18 resultaten wordt getoond

    • Fusilli met tomatensaus en gehaktballetjes

      9,00

      Deze pasta al forno con salsa di pomodoro e polpettine is gestart als een suggestie van de maand. Op aanvraag van onze klanten, hebben wij dit ovengerecht vast op de kaart gezet!

      De pastasoort die we in dit ovengerecht gebruiken, heet men fusili. Deze spiraalvormige pasta wordt vaak gebruikt voor gerechten met een rijke pastasaus. De saus kruipt lekker tussen de groeven en vormt daardoor een mooi geheel in de pastasaus.

       

      • Allergenen: vlees, melk, eieren en gluten.
      • Ongeveer 400 gram per portie.

       

      Wist je dat we een wereld pasta dag hebben? Het is grote feestdag voor iedereen die houdt van pasta, die bestaat sinds 1995, en steeds doorgaat op 25 oktober.

       

    • Lasagne wit(h)love

      9,00

      België en Italië op één bord.  Een verassende variatie op de Belgische klassieker witloof en ham in kaassaus in lekkere laagjes lasagne. Dat klinkt lekker!

       

      • Allergenen: vlees, melk, eieren en gluten.
      • Ongeveer 400 gram per portie.

       

    • Lasagne met gerookte zalm en spinazie

      11,00

      Lasagne blijft één van de meest geliefde ovenschotels. Het pastagerecht in laagjes geeft je ontelbaar veel mogelijkheden om de best mogelijke combinaties van producten en smaken te bedenken. Voor deze lasagne, hebben we gebruik gemaakt van gerookte zalm, gestoofde spinazie en een heerlijke bechamelsaus, op basis van fumet van garnaalkoppen.

       

      • Allergenen: vis, melk, eieren en gluten.
      • Ongeveer 400 gram per portie.

       

      Wist je dat het in Napels “not done’ is om een cappuccino na 11u ’s ochtends te bestellen? Koffie met melk is namelijk een ontbijtdrankje.

    Start typing and press Enter to search

    Uw bestelling

    Geen producten in de winkelwagen.